Ammattitaitoiset mittauspalvelut teollisuudelle etsinnässä Tampereella ja Pirkanmaalla?

Mittauspalvelut teollisuudelle, Tampere ja muu Pirkanmaa


Raumalainen Prismarit Oy toteuttaa vaativat metalliteollisuuden mittaukset, 3D-mittaukset konepajoissa sekä telakka- ja offshore-teollisuuden mittaukset Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella. Yrityksemme on tunnettu mittausalan ammattilainen, jolla on vuosikymmenten kokemus eri teollisuuden alojen projekteista ympäri Suomen. Kun kyseessä on mittauspalvelut teollisuudelle, olethan meihin yhteydessä. Annamme projektiisi täyden asiantuntijuutemme, kustannustehokkuutta unohtamatta.3D-mallinnus teollisuudessa: Olemme mm. toteuttaneet laivan 3D-mallinnusta mitattua pistepilveä hyödyntäen. Toteutamme 3D-mallinnukset aina kohteen vaatimalla laitteistolla. Havainnollistava 3D-piirustus tuo kaivattua sujuvuutta erilaisiin prosesseihin.


3D-mittaukset eri teollisuuden aloille: asennus- ja linjausmittaukset, merkintämittaukset, valvonta- ja kontrollimittaukset hyödyntävät


Meiltä monipuolisesti kone- ja laiteasennuksiin liittyviä mittauksia, kuten esimerkiksi:

 • Propulsiolaitteiden 3d-mittaukset
 • Hihnakuljettimen suoruuden ja tasomaisuuden mittaukset sähkölaitoksessa
 • Robottihitsausaseman kiskojen ja robottien asennusmittaukset
 • Murskaimen roottoreiden linjaukset
 • Paperikoneen telojen linjaukset
 • Hakekuljettimen tarkistusmittaukset
 • Ruiskuvalumuottien ja prässien mittaukset
 • Hallinostureiden pyörien linjaukset lasertrackeriä hyödyntäen

Esimerkkitoteutuksiamme telakka- / offshoreteollisuuden parista:

 • Laivojen rakentamisen ja kokoonpanon mittaukset
 • Goliath-nosturin (1200t) kokoonpanomittaukset
 • Merentutkimusalusten konversiomittaukset
 • Risteilijän teräsrakenteiden mittatarkastukset
 • Laivan kone- ja potkuriakselilinjauksiin liittyvät 3D-mittaukset
 • Satamakonttinosturin kantopyörien linjaukset lasertrackerilla

Teollisuusrakentamisen ammattilainen


Teollisuusrakentaminen on ollut merkittävänä toiminta-alana Prismarit Oy:n perustamisesta lähtien. Tärkeimpiä kohteitamme ovat olleet PK3 Rauma-Repola Oy, Forsmarkin ja Oskarshamnin ydinvoimalat, Rauma Marine Constructionin telakka Raumalla, Meyer Turun telakka ja Porin Offshore-telakka sekä Posivan loppusijoitus- ja kapselointilaitos Olkiluodossa.

Myös Olkiluodon ydinvoimalaitosyksiköt TVO1 ja TVO2 sekä UPM Rauma ovat merkittäviä kohteita huoltoseisokkiensa sekä aluerakentamisen jatkuvuuden vuoksi. Näissä teollisuuskohteissa mittauspalveluidemme asiantuntijuutta hyödynnetään tämän tästä kaikessa laajuudessaan.

OL3-projekti on yksi yrityksemme merkittävimmistä kohteista laajuutensa ja pitkäkestoisuutensa vuoksi. Tehtävien hoito on tuonut yrityksellemme mittavan tuulahduksen kansainvälistä toimintatapaa. OL3-projektin mittaukset ovat alkaneet vuonna 2003 teiden sekä laitokseen liittyvien alueiden rajauksilla, sekä aluerakentamisen, laitoksen pohjalouhinnan ja teknisen huollon rakentamisen mittauksilla, joten työkohteena se on meille merkittävä. Olemme suorittaneet myös varsinaiseen ydinvoimarakentamiseen liittyviä mittauksia Olkiluodon uudessa yksikössä. Projektinaikainen mittauskalustomme on ollut kaikessa laajuudessaan kattavaa ja kalibrointivaatimukset täyttävää. Varsinainen mittaustoiminta sisältää kohteen monikulmioverkon mittauksia, laitoskohteiden eri koordinaattijärjestelmien tarkastuksia sekä louhinta-alueiden mittauksia ja massalaskentoja. Lisäksi teemme betonirakentamisen aikaiset mittaukset sekä laiteasennusmittaukset tämän jälkeen.


Mittauspalvelut teollisuudelle Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella – raumalainen Prismarit Oy toteuttaa kaiken ammattitaidolla. Kysy lisää!